Restaurant One Soul Brasov.

One Soul. Miracolul rafinat al naturii.

One Soul. Cool-dining.
One Soul. Cool-dining londonez, inspirat de poveștile fermecătoare ale Brașovului.
Gustul autentic al naturii

Restaurantul One Soul din Brașov aduce creativitatea artei culinare de înaltă clasă într-o formulă cool-dining, corectă și accesibilă amatorilor de provocări gastronomice. Celebrează savoarea gusturilor autentice, amestecând soarele Toscanei și briza de pe coastele Bretaniei în povești care poartă cu ele tumultul mareelor din Saint Malo sau zarva satelor pescărești din golfurile Normandiei. Găsește sensuri noi în ingrediente excepționale, provenite din mici ferme ecologice controlate, verdețuri și legume proaspete din grădini bio, alături de ierburi și mirodenii organice, care asigură extravaganța full flavour a naturii.

Este vestit pentru specialitățile din pește proaspăt, soiuri prețioase de homari, creveți sau fructe de mare, dar mai ales pentru experiența în cele mai bune tehnici de manipulare a acestor tipuri de carne a unui chef experimental, instruit în școli prestigioase și în bucătării faimoase ale lumii.

Szilárd Lőrincz, un chef certificat la Londra.

Creativ, spontan și instinctual, Szilárd Lőrincz își susține pasiunea prin două diplome de licență în management și artă culinară acreditate în Marea Britanie, dublate de stagii de instruire de excelență în bucătării cu stele Michelin faimoase la nivel internațional. Împrumutând ceva din această identitate, One Soul mizează pe gastronomia contemporană, care amestecă simboluri culturale regionale și globale, într-o combinație de vechi și nou în măsură să promoveze inovația, să aprindă pasiunea și să asigure calitatea, ingrediente atât de necesare unei istorii cu suflet.

Își spune poveștile într-un decor discret, care împrumută pastelurile din armonia pământului, pentru a-și continua șoaptele în tonurile cremoase ale untului proaspăt sau în nuanțele maronii de pâine caldă. Ca toate specialitățile de la One Soul, pâinea este homemade, frământată în aluat de casă și maia de un brutar care macină grâul și secara cu pietre de moară, pe domeniul său de la marginea Brașovului.

Cool-dining. Inspirat de poveștile fermecătoare ale Brașovului

One Soul este domeniul creativ al sosurilor, spațiu infinit al combinațiilor spectaculoase de gusturi și arome organice, cu texturi sau ingrediente care te iau pe nepregătite, pentru a produce revelații. Gânduri de aici și de departe se adună în meniuri gustoase și sănătoase, delicii pentru simțuri, care revigorează trupul și mintea. Homarul albastru cu piure de topinambur și sos malaysian evocă tumultul Londrei și aerul ei vanitos de capitală mondială a artei culinare.

Colțunașii cu homar și busuioc reiau legendele dealurilor transilvane, pentru a le amesteca în amintiri șic de pe Mayfair’s Conduit Street, inima culturală a Londrei. O selecție prețioasă de vinuri întregește seria detaliilor care asigură identitatea și sufletul locului.

One Soul este o emoție. Pură, intensă și personală. “Mă bucur să-i întâlnesc personal pe cei care vin pe la noi, pentru a le transmite aceste emoții mai departe. Atunci când îl cunoști pe omul care îți gătește, locul capătă suflet. Iar atunci când oamenii simt sufletul, își doresc să revină. Locul acesta avea nevoie de o tușă emoțională unică, acesta fiind, de altfel, marele secret al legăturilor care nu pier și, totodată, singurul lucru pe care nimeni nu poate să-l cumpere”, spune Szilárd Lőrincz.